Honda motorni trimer UMS 425

Na lageru
Cene sa PDV-om
990,00 KM
Marka: Honda
Šifra artikla: UMS425E1LNET
Kategorije: Bočni trimeri, Uređenje okoliša, Motorni trimeri

Podijelite s drugima:     

Honda UMS 425 motorni trimer – snaga, preciznost i pouzdanost za vaše potrebe

Predstavljamo vam vrhunski motorni trimer marke Honda, model UMS 425. Ova napredna motorna pila spaja inovativnost, snagu i praktičnost koja vam je potrebna za učinkovito upravljanje vašim vrtom ili zelenim površinama.

Optimalne dimenzije za praktičnu upotrebu: S dimenzijama od 170,8 x 22,3 x 41,3 cm, motorni trimer Honda UMS 425 dizajniran je za jednostavno rukovanje i manevriranje. Bez obzira na izazove terena, ovaj će komad pratiti vaše pokrete.

Smanjena buka za ugodan rad: Uz nisku razinu buke od 90 dBA, moći ćete udobno raditi bez ometanja okoline ili susjeda. To omogućuje ugodno i tiho radno iskustvo.

Lagana i prenosiva: Sa svojom težinom od 5,49 kg, Honda UMS 425 je lako prenosiv. Ne opterećuje vas tijekom rada i možete ga bez problema prenositi u različite dijelove vrta.

Snažan 4-taktni motor: S GX25 motorom koji radi na 4-taktnom, OHC principu, ovaj motor će pružiti izdržljive i pouzdane performanse. Snaga motora od 0,89 kW pri 7000 o/min pokosit će i gušće raslinje.

Uključena oprema za vašu sigurnost: Honda UMS 425 opremljena je zaštitnim naočalama koje će vam omogućiti siguran rad. Osim toga, uključen je i potreban alat za održavanje vašeg alata.

Precizan alat za učinkovit rad: Koristeći najlonski konac kao alat, ovaj će električni alat pružiti precizan rez i podrezivanje na teško dostupnim mjestima.

Učinkovit prijenos snage: s centrifugalnom spojkom i pletenicom, prijenos snage je optimiziran za učinkovit rad, osiguravajući izvrsnu reakciju tijekom rada.

Dovoljan kapacitet spremnika: S kapacitetom spremnika od 0,58 l, ovaj motor će trajati duže i neće vas ometati u zadacima koje ste si postavili.

Pouzdajte se u električne alate Honda UMS 425 za pouzdanost i učinkovitost u svom radu. Bez obzira na to koliko je posao težak, ova motorna kosilica pokosit će, oblikovati i podrezati vaše zelje s dosljednom preciznošću i profesionalnim rezultatima.

Karakteristike proizvoda

Znamka HONDA
Model UMS425E1LNET
Tip drškeO - jednoručni
Tip reznog alataNajlonska nit
Prijenos snage Centrifugalna sklopka + sajla
OpremaZaštitna naočala, alat
ModelMikro 4-takt, GX25
Snaga motora 0,7
Obrtaji motoraRučni
Cilindri7000 obr./min.
Štarter4-taktni, OHV, 1 valjni
GorivoBencin
Ubrizgavanje gorivaRazplinjač
Paljenje Tranzistorski
EU emisijske normeEURO 5 (Stage V)
HlađenjeZračno
Zapremina25 cm³
Potrošnja goriva ; 75% opterečenje0,53 litrov
Kapacitet spremnika za gorivo0,5 l/h
Avtonomija; 75% opterečenje1,0 h
Razina buke90 dB(A) - 7m
Dimenzije (D x Š x V)170 x 22 x 41 cm
Masa5,5 kg

Pronadjite prodavca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Bosnia and Herzegovina