Mio Standard motorni trimer BK43ED

Na lageru
Cene sa PDV-om
999,00 KM
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: BK43ED
Kategorije: Uređenje okoliša, Motorni trimeri, Bočni trimeri

Podijelite s drugima:     

Mio Standard motorni trimer BK43ED – snaga, udobnost i izvedba za vašu njegu

S ponosom predstavljamo motorni trimer Mio Standard BK43ED koja spaja sofisticirani dizajn, performanse i udobnost za besprijekorno uređen okoliš. Ovaj model donosi sve što je potrebno za učinkovito i ugodno uređenje vaših površina.

Pouzdana robna marka za kvalitetu: s povjerenjem birate Mio Standard koji je poznat po kvaliteti i trajnosti svojih proizvoda. Model BK43ED predstavlja ultimativnu kombinaciju učinkovitosti i izdržljivosti.

Snažni Kawasaki motor za pouzdan rad: S KAWASAKI 2T motorom snage 1,5 kW s lakoćom ćete kositi i oblikovati svoje površine. Pouzdan motor osigurava kontinuirani rad i učinkovitost. Također omogućuje jednostavno puštanje u rad bez ikakve prethodne pripreme.

Učinkovitost goriva za dulji radni vijek: S volumenom spremnika od 0,8 l, uređaj će raditi dugo vremena bez prekida zbog stalnog punjenja goriva.

Lagan i jednostavan za korištenje: s neto težinom od 9,0 kg, komad je praktičan i jednostavan za premještanje i korištenje.

Udobna oprema za dugotrajan rad: uključeni dvostruki udobni pojas za nošenje omogućuje vam udobno nošenje komada čak i tijekom dugog rada. To osigurava manje umora i veću produktivnost. Antivibracijska dvostruka ručka smanjuje vibracije tijekom rada kako bi vaš rad bio još udobniji.

Višenamjensko rezanje za različite potrebe: S priloženom glavom navoja i čeličnim nožem s 3 zupca, kosilica će kositi i podrezivati ​​različite vrste biljaka i površina.

Motorni trimer Mio Standard BK43ED vaš je izbor za kvalitetu, performanse i udobnost pri uređenju vaših zelenih površina. Bez obzira na složenost zadatka, ova će motorna kosilica fino rezati i dati vam vrt na koji možete biti ponosni.

Karakteristike proizvoda

MarkaMio Standard
MotorKAWASAKI-2T
Snaga motora1,5 kW
Masa9,0 kg
Opremadvostruki udobni pojas za nošenje
Volumen44,8 ccm
volumen spremnika0,8l
Ručkadvostruka
Vrsta oštrice3Z čelična

Pronadjite prodavca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Bosnia and Herzegovina