Mio Standard motorni trimer BK43ED

Na lageru
Cene sa PDV-om
999,00 KM 799,00 KM (-20%)
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: BK43ED
Kategorije: Uređenje okoliša, Motorni trimeri, Bočni trimeri

Podijelite s drugima:     

Mio Standard motorni trimer BK43ED – snaga, udobnost i izvedba za vašu njegu

S ponosom predstavljamo motorni trimer Mio Standard BK43ED koja spaja sofisticirani dizajn, performanse i udobnost za besprijekorno uređen okoliš. Ovaj model donosi sve što je potrebno za učinkovito i ugodno uređenje vaših površina.

Pouzdana robna marka za kvalitetu: s povjerenjem birate Mio Standard koji je poznat po kvaliteti i trajnosti svojih proizvoda. Model BK43ED predstavlja ultimativnu kombinaciju učinkovitosti i izdržljivosti.

Snažni Kawasaki motor za pouzdan rad: S KAWASAKI 2T motorom snage 1,5 kW s lakoćom ćete kositi i oblikovati svoje površine. Pouzdan motor osigurava kontinuirani rad i učinkovitost. Također omogućuje jednostavno puštanje u rad bez ikakve prethodne pripreme.

Učinkovitost goriva za dulji radni vijek: S volumenom spremnika od 0,8 l, uređaj će raditi dugo vremena bez prekida zbog stalnog punjenja goriva.

Lagan i jednostavan za korištenje: s neto težinom od 9,0 kg, komad je praktičan i jednostavan za premještanje i korištenje.

Udobna oprema za dugotrajan rad: uključeni dvostruki udobni pojas za nošenje omogućuje vam udobno nošenje komada čak i tijekom dugog rada. To osigurava manje umora i veću produktivnost. Antivibracijska dvostruka ručka smanjuje vibracije tijekom rada kako bi vaš rad bio još udobniji.

Višenamjensko rezanje za različite potrebe: S priloženom glavom navoja i čeličnim nožem s 3 zupca, kosilica će kositi i podrezivati ​​različite vrste biljaka i površina.

Motorni trimer Mio Standard BK43ED vaš je izbor za kvalitetu, performanse i udobnost pri uređenju vaših zelenih površina. Bez obzira na složenost zadatka, ova će motorna kosilica fino rezati i dati vam vrt na koji možete biti ponosni.

Karakteristike proizvoda

MarkaMio Standard
MotorKAWASAKI-2T
Snaga motora1,5 kW
Masa9,0 kg
Opremadvostruki udobni pojas za nošenje
Volumen44,8 ccm
volumen spremnika0,8l
Ručkadvostruka
Vrsta oštrice3Z čelična

Pronadjite prodavca

Slični proizvodi

Honda robot kosačica HRM40 LIVE
3.190,00 KM 2.990,00 KM (-6%)

Honda robot kosačica HRM 520
6.090,00 KM 5.590,00 KM (-8%)

Honda robot kosačica HRM 310
5.390,00 KM 4.990,00 KM (-7%)

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Bosnia and Herzegovina