Mio Standard motorni trimer BK45ED

Nije na lageru
Cene sa PDV-om
1.149,00 KM 949,00 KM (-17%)
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: MSBK45ED
Kategorije: Uređenje okoliša, Motorni trimeri, Bočni trimeri

Podijelite s drugima:     

Mio standard motorni trimer – za savršeno organizirano okruženje

S ponosom predstavljamo motorni trimer Mio Standard, koja spaja robusnost, performanse i udobnost za vrhunsko njegovane površine. Ovaj model je pravi suputnik za učinkovito i ugodno održavanje vašeg okoliša.

Izvrsno ime za kvalitetu: Odabirom Mio Standarda, odabirete iznimnu kvalitetu. Marka je poznata po svojoj pouzdanosti i izdržljivosti i popularna je među onima koji traže vrhunska rješenja za uređenje okoliša.

Snažni Kawasaki motor za pouzdan rad: S KAWASAKI 2T motorom, koji razvija 1,5 kW snage, lako čete kositi i oblikovati svoje površine. Ovaj snažan motor osigurava stalne performanse i optimalnu učinkovitost.

Lagan i jednostavan za korištenje: s neto težinom od 9,0 kg, komad je jednostavan za rukovanje i prikladan čak i za dulji rad. Lagani dizajn olakšava manevriranje i istovremeno smanjuje umor.

Udobna oprema za dugotrajan rad: isporučeni dvostruki udobni pojas za nošenje osigurava udobno nošenje kose, čak i tijekom dugog rada. To vam omogučuje da budete produktivniji i udobniji.

Inovativna glava Tap&Go EASY LOAD: Opremljena glavom Tap&Go EASY LOAD, ova kosilica omogučuje brzu i jednostavnu promjenu niti tijekom rada. To vam omogučuje kontinuirani rad bez prekida.

Optimalan kapacitet spremnika za kontinuirani rad: S volumenom spremnika od 0,8 l, kosilica če raditi kontinuirano dugo vremena, jer nema potrebe za čestim punjenjem goriva.

Dvostruka ručka za dodatnu kontrolu: S dvostrukom ručkom imat čete bolju kontrolu i stabilnost u korištenju. To vam omogučuje točnije i učinkovitije uređivanje.

Visoko učinkovito rezanje za različite potrebe: S pričvrščenom oštricom od 3Z čelika, oštrica če rezati i oblikovati različite vrste površina i biljaka.

Motorni trimer Mio Standard vaš je pouzdan partner za kvalitetno uredan okoliš. Bez obzira na složenost zadatka, ovaj motorni trimer kosit če s preciznošču i omogučiti vam uživanje u besprijekorno njegovanim površinama.

Karakteristike proizvoda

MarkaMio Standard
MotorKAWASAKI-2T
Snaga motora1,5 kW
Masa9,0 kg
Opremadvostruki udobni pojas za nošenje
Volumen44,8 ccm
volumen spremnika0,8l
Ručkadvostruka
Vrsta oštrice3Z čelična

Pronadjite prodavca

Slični proizvodi

Honda transporter HP500
Na lageru11.890,00 KM
Honda robot kosačica HRM40 LIVE
Na lageru3.190,00 KM 2.990,00 KM (-6%)
Honda robot kosačica HRM 520
Na lageru6.090,00 KM 5.590,00 KM (-8%)
Honda robot kosačica HRM 310
Na lageru5.390,00 KM 4.990,00 KM (-7%)

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Bosnia and Herzegovina