Mio Standard mulčer UM53 XS-PRO

Na lageru
Cene sa PDV-om
5.490,00 KM
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: UM53XS-PRO
Kategorije: Uređenje okoliša, Kosačice, Mulčeri i strižne kosačice

Podijelite s drugima:     

Šumski mulčer MIO STANDARD UM53 XS PRO – Učinkovito uklanjanje trave i grmlja na zahtjevnim površinama

Šumski mulčer MIO STANDARD UM53 XS PRO je specijalizirana kosilica koja omogućuje učinkovito uklanjanje visoke trave i grmlja na različitim terenima, kao što su travnjaci, makija i druge površine. Ovaj moćni uređaj dizajniran je za obavljanje zahtjevnih zadataka uz pružanje rezultata profesionalne kvalitete.

Prilagodljivost različitim površinama: UM53 XS PRO idealan je za površine veće od 5000 m². S dva stupnja prijenosa za vožnju naprijed kosilica se prilagođava gustoći raslinja, dok stupanj za vožnju unatrag olakšava manevriranje, posebice u grmlju. Podesivi upravljač omogućuje udoban rad i sprječava sudare s preprekama poput drveća, zidova i živica.

Snažan motor i profesionalna oštrica: Opremljen profesionalnim Honda GCVx200 motorom i vrhunskom oštricom, UM53 XS PRO dorastao je i najzahtjevnijim zadacima. Oštrica je pričvršćena na pogonsku osovinu pomoću ležaja, koji štiti motor od udaraca i osigurava trajnost.

Podesiva jedinica za košnju za učinkovitost: Oscilirajuća jedinica za košnju učinkovito se prilagođava terenu, a također omogućuje podešavanje klizača za različite potrebe. Ova je funkcija neophodna i za košnju visoke trave i za mulčiranje grmlja. Za rad na zahtjevnijim terenima dostupni su i dodatni lanci.

Mio Standard UM53 XS PRO omogućuje vam da preuzmete kontrolu nad zahtjevnim terenom. Svojom snagom, prilagodljivošću i pouzdanošću kosilica će pružiti profesionalne rezultate koji će nadmašiti vaša očekivanja.

Karakteristike proizvoda

MarkaMio Standard
Brzina1,8-2,4 km/h
Masa79 kg
Snaga motora4,2 kW
Kućištečelično, plutajuće
Vožnja (naprijed/natrag)Naprijed, 7 brzina, natrag, 1 brzina
Volumen196 ccm
Volumen spremnika1l
Visina rezanja (mm)55-75, 2 pozicija
Širina reza (mm)510

Pronadjite prodavca

Slični proizvodi

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Bosnia and Herzegovina