Honda robot kosačica HRM 520

Nije na lageru
Cene sa PDV-om
6.090,00 KM
Marka: Honda
Šifra artikla: HRM520K1EAE
Kategorije: Robotske kosačice, Uređenje okoliša, Kosačice

Podijelite s drugima:     

Miimo se prilagođava Vašem vrtu i Vašem životu.

Miimo uspješno uređuje svaki oblik vrta, bez obzira na veličinu. Uspješno se kreće oko svih prepreka, oko ribnjaka, bazena, drveća, stepenica i drugih prepreka. Možda vaš vrt ima površinu kojoj je potrebna posebna pažnja ili imate površinu namjenjenu za dječiju igru ili je namjenjena za druženje sa gostima. Za svaku površinu, Miimo je pravo rješenje..

ZAHTJEVNI TRAVNJACI

Zahtjevni vrtovi imaju mnogo prepreka, teren je neujednačen, imaju drveće a možda čak i bare. Za ovu vrstu travnjaka preporučujemo model Miimo 520 i miimo 3000.

UNIFORMISANI TRAVNJACI

To su travnjaci sa ravnim linijama i kvadratnim površinama kojima je lakše upravljati, bez obzira da li je teren neravan i ima prepreke. Za ovu vrstu travnjaka preporučujemo model Miimo 310.

POSTAVLJANJE OBRASCA KOŠENJA

Slučajni uzorak (1): najefikasniji za veće površine travnjaka sa preprekama i za zahtevne vrtove. Obrazac za košenje pravca (2): najpogodniji za otvorena područja sa jednostavnim ravnim granicama i malim brojem prepreka. Miimo takođe nudi kombinaciju ova dva obrasca košenja.

Miimo SE PRILAGOĐAVA VAŠEM RASPOREDU

Možete podesiti robota Miimo za košenje i definisati koji dio travnjaka treba kositi. Možete podesiti da ujutro kosi samo u određenom dijelu travnjaka, za popodne možete postaviti drugo područje na koje se Miimo upušta u vrijeme koje Vi postavite. Takođe možete da ga podesite za tiši rad tako da nikoga ne zamarate svojim poslom ako se odlučite da popodne ugostite goste u svom vrtu. Miimo može raditi noću.

Karakteristike proizvoda

Radni kapacitet 125m²/h
Dimenzije (D × Š × V) 635 x 550 x 287 mm
Maksimalni nagib košenja 24° / 45%
Masa 11,9 kg
Model Honda
Motor električni – Li-ion baterije
Kućište plastično
Tip baterije 22,2 V / 3,6 Ah
Visina reza (mm) 20 – 60 mm
Za površine do 3000 m²
Vrijeme košanja sa 1 punjenjem 70 min
Vrijeme punjenja 60 min
Širina reza (mm) 220 mm

Pronadjite prodavca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Bosnia and Herzegovina