Honda kosačica HRN 536 VKE

Cene sa PDV-om
1.790,00 KM
Marka: Honda
Šifra artikla: HRN536CVKEA
Kategorije: Kosačice sa metalnim kućištem, Uređenje okoliša, Kosačice

Podijelite s drugima:     

Kosilica Honda HRN 536 VKE

 

Honda je dodala dva nova modela kosilica u svoju ponudu, koji nude vrhunske performanse košnje i sakupljanja trave te su iznimno jednostavni za upotrebu. Modeli HRN536 VK i HRN536 VY dolaze s novo oblikovanim 53 cm dugim nožem. Za njihov rad brine se provjereni Hondin motor GCVx170. Nova modela imaju više poboljšanja u usporedbi s prethodnim modelima HRG536, što ih čini još svestranijima i korisniku prijaznijima.

Promjenjiva brzina: Smart Drive® omogućava prilagodbu brzine vožnje tijekom kretanja, prilagođenu korisniku i uvjetima. Pokretanje i brzinu kontrolira ručka Smart Drive®, postavljena na upravljaču, a novi modeli imaju promijenjen dizajn ručke koji smanjuje klizanje palca za veću jednostavnost upotrebe. Nova dvosmjerna spojnica u mjenjaču znači da se stražnji kotači mogu slobodno okretati u oba smjera kada se mehanizam upravljanja oslobodi, smanjujući napor potreban za guranje kosilice naprijed i natrag, dok se krećete preko prepreka i uskih prostora.

Prilagodljivo djelovanje: Kosilice su opremljene poboljšanim Versamow™ sustavom za mulčiranje. Versamow™ omogućava korisnicima brzu promjenu između mulčiranja i sakupljanja trave, a najnoviji upravljački uređaj na kućištu je jednostavan za korištenje. Dvostruka MicroCut oštrica optimizira rezanje, a novo kućište optimizira protok zraka za najbolje mulčiranje i sakupljanje u svojoj klasi. Serijska je vreća za travu većeg kapaciteta od 70 litara, a punjenje je iznimno učinkovito čak i u zahtjevnim uvjetima.

Oba modela također nude sedam razina podešavanja visine košnje. Lako ih je postaviti pomoću dvije ručke – jedne za prednju osovinu i druge za zadnju osovinu, do kojih je jednostavno doći s iste strane.

Korisnički prijateljska kosilica: Druge oblikovne karakteristike koje olakšavaju održavanje i upotrebu novih kosilica uključuju poklopac spremnika za gorivo većeg promjera za jednostavno punjenje goriva s manjim rizikom od prolijevanja, a nove brze spojke omogućuju brzo i lako preklapanje upravljača za transport i skladištenje.

 

Karakteristike proizvoda

ZnamkaHONDA
Model HRN536CVKEA
EAN koda
Karakteristike
Širina košenja 53 cm
Tip nožaDupli nož, malčiranje
Aktivacija nožaKonstantni, kočnica zamajca
Mogučnosti košenjaV koš, mulčanje, izbačaj pozadi
Malčiranje Versamow®
Tip pogonaSMART Drive®
Brzina pogona0,0 - 1,7 m/s
Podešavanje visine košenja7 pozicija ; 27-100 mm
Podešavanje visine ručke2 pozicije
Koš za travu70 litara
Motor
Marka / ModelHonda GCVx 170
Snaga motora (kW)3.2
Obrtaji motora2950 obr./min.
Cilindri1
ŠtarterRučni
GorivoBencin
Ubrizgavanje gorivaRazplinjač
Paljenje Tranzistorski
EU emisijske normeEURO 5 (Stage V)
HlađenjeZračno
Zapremina170 cm³
Potrošnja goriva ; 75% opterečenje0,91 l/h
Kapacitet spremnika za gorivo 0,9 litra
Avtonomija; 75% opterečenje1 h
Razina buke98 dB(A) - 7m
Mjere
Dimenzije (D x Š x V)155 x 57 x 103 cm
Masa36 kg

Pronadjite prodavca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Bosnia and Herzegovina