Mio Standard motorna kopačica FV390

Na lageru
Cene sa PDV-om
2.290,00 KM 1.990,00 KM (-13%)
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: FV390
Kategorije: Obrada tla, Moto kopačice

Podijelite s drugima:     

Mio Standard Moto Kopačica FV390 – Vaš alat za vrtlarstvo.

Kopačica FV390 je odličan partner za vrtlare i ljubitelje vrtlarenja. Dizajniran za širok spektar zadataka kao što su razbijanje zemlje, rahljenje vrta, oranje ili priprema gredica za krumpire, ovaj proizvod donosi inovacije, izvedbu i svestranost u jednom alatu.

Pregled proizvoda: Kopačica FV390 je izvrsno oruđe dizajnirano za razbijanje zemlje, rahljenje vrta i oranje.

Tehničke specifikacije i inovacije: Iznimno se izdvaja novim mehaničkim mjenjačem s 2 brzine naprijed i 1 brzina unatrag, razvijenim u tvrtki Pubert iz Francuske. Izrađen je od aluminijske legure i obrađenih čeličnih zupčanika.

Prilagodljiva brzina i obrada tvrdih tla: Omogučava rad s promjenjivom brzinom koju je moguče podešavati korak po korak, od 28 do 165 okretaja u minuti. Obrtni noževi osiguravaju izvrsnu obradu tvrdih tla.

Zaštita susjednih usjeva i dubina obrade: Dodatni bočni diskovi brinu se za zaštitu susjednih usjeva tijekom rada, dok FV390 omogučava pripremu tla do impresivne dubine od 32 cm.

Prilagodljivost, upravljivost i sigurnost: Podesiva potpora ima dvostruku funkciju, prikladnu kako za tvrda tako i za meka tla. Eliptični volan poboljšava upravljivost i udobnost tijekom obrade te se lako prilagođava korisniku. Osim toga, bočno je podesiv, što pomaže održavati korisnika sa strane stroja, bez opasnosti da če stati na obrađeno tlo. Idealno je za rad u blizini zidova, živih ograda, ograde i slično.

Motokultivator FV390 je pouzdan, snažan i lako prilagodljiv alat koji če se pobrinuti za izvrsno pripremljeno tlo za vaše vrtlarske projekte. S njegovom pomoči čete postiči profesionalne rezultate bez nepotrebnog umora. Bez obzira na vaše potrebe u vrtlarenju, ispunit če vaša očekivanja i postati nezamjenjiv dio vašeg vrtnog alata.

Karakteristike proizvoda

MarkaMio Standard
Radni kapacitetDo 500 m2
Težina58 kg
Mjenjač naprijed/natrag2/1
MotorHonda GP160
Snaga motora3,4 kW
Max dubina obradedo 32 cm
Max širina obradedo 85 cm
Volumen163 ccm
Tip oštrice6 reda po 4 noža

Pronadjite prodavca

Slični proizvodi

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Bosnia and Herzegovina