Mio Standard motorna kopačica FR480

Na lageru
Cene sa PDV-om
3.290,00 KM 2.990,00 KM (-9%)
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: MS-FR480
Kategorije: Obrada tla, Moto kopačice

Podijelite s drugima:     

Mio Standard Moto-kopačica FR480 – Snaga i Učinkovitost za Vaš Vrt

Mio Standard Moto-kopačica FR480 je vrhunski partner za svakog ljubitelja vrtlarstva koji želi lako obrađivati zemlju i pripremiti površine za sadnju. Kombinacija pouzdanog motora Honda GP160, impresivne snage i praktičnih značajki čini FR480 spremanim za svaki vrtlarski zadatak.

Snaga i Motor: Izuzetno snažan motor Honda GP160 s zapreminom od 163 ccm pruža snagu od 3,4 kW. Taj motor smatra se jednim od najpouzdanijih i najučinkovitijih u svojoj klasi, što omogućava brzu i jednostavnu obradu tla.

Radna Učinkovitost: Mio Standard FR480 je dizajniran za obradu površina do 5.000 četvornih metara, što znači da ćete moći pokriti veliko područje bez nepotrebnog napora.

Dubina i Širina Obrade: Ovaj moto-kopačica može postići maksimalnu dubinu obrade do 20 cm, osiguravajući dovoljno duboku pripremu tla za različite vrtlarske projekte. Također ima maksimalnu širinu obrade do 48 cm, što omogućava brzu i učinkovitu obradu širih površina.

Oštrice: FR480 je opremljen s 6 vrsta oštrica, uključujući 4 noža. Ovaj sustav obrade osigurava preciznu i učinkovitu obradu tla te ravnomjerno raspoređivanje zemlje.

Masa: S masom od 71 kg, FR480 je dovoljno stabilan za obradu tla, istovremeno omogućavajući jednostavno upravljanje i manevriranje po vrtu.

Mio Standard Moto-kopačica FR480 je izvrsna opcija za one koji traže alat koji kombinira snagu, učinkovitost i pouzdanost za obradu tla u svom vrtu. S njim ćete brzo i lako pripremiti tlo za sadnju ili druge vrtlarske projekte te diviti se njegovoj učinkovitosti i izdržljivosti.

Karakteristike proizvoda

Marka Mio Standard
Radni kapacitet Do 5000 m2
Težina 71 kg
Mjenjač naprijed/natrag 2/1
Motor Honda GP160
Snaga motora 3,4 kW
Max dubina obrade do 20 cm
Max širina obrade do 48 cm
Volumen 163 ccm
Tip oštrice 6 reda po 4 noža

Pronadjite prodavca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Bosnia and Herzegovina