Mio Standard motorna kopačica F700

Na lageru
Cene sa PDV-om
1.990,00 KM 1.690,00 KM (-15%)
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: F700
Kategorije: Obrada tla, Moto kopačice

Podijelite s drugima:     

Mio Standard Moto-kopačica F700 – Snaga, Kompaktnost i Učinkovitost za Zahtjevne Terene

Predstavljamo vam moto-kopačicu F700, koja sjajno kombinira snagu, kompaktnu veličinu i praktičnost. Ova moto-kopačica je idealna za pripremu vrtova i obradu zahtjevnih terena. S njezinim moćnim značajkama, priprema vašeg vrta će biti brza, jednostavna i učinkovita.

Vrhunska Značajka: Sa šest rotora (tri sa svake strane) i maksimalnom radnom širinom od 90 cm, F700 nudi izvanrednu snagu pri obradi tla. S radnom dubinom od 32 cm, omogućuje temeljitu pripremu tla za sadnju ili sjetvu.

Brzine za Okretnost: S tri brzine (2 naprijed i 1 unatrag), imat ćete potpunu kontrolu nad moto-kopačicom. To omogućuje brzu i okretnu obradu većih površina, istovremeno omogućujući manevriranje na ograničenim područjima.

Udobnost i Praktičnost: Prednje kolo i podesiva ručka osiguravaju optimalnu udobnost tijekom korištenja i olakšavaju transport moto-kopačice. Ručka je prilagodljiva, što znači da je svaki korisnik može prilagoditi prema svojim željama.

Zaštita i Oprema: Bočni zaštitni diskovi omogućuju sigurno korištenje moto-kopačice u blizini granica i drveća. Također, moto-kopačica F700 dolazi s gumiranim kotačima i plugom za rasipanje, što je standardna oprema.

Učinkovitost s Prilagodljivošću: Moto-kopačica F700 je vaš idealan izbor za obradu terena u vrtovima i većim površinama. S njezinom snagom, brzinama i praktičnošću, postići ćete izvrsne rezultate u pripremi tla.

Karakteristike proizvoda

Marka Mio Standard
Radni kapacitet Do 2500 m2
Težina 73 kg
Mjenjač naprijed/natrag 2/1
Motor M200
Snaga motora 5,15 kW
Max dubina obrade do 32 cm
Max širina obrade do 90 cm
Volumen 208 ccm
Tip oštrice 6 reda po 4 noža

Pronadjite prodavca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Bosnia and Herzegovina