Honda puhalo lišća HHB 25D

Nije na lageru
Cene sa PDV-om
1.439,00 KM
Marka: Honda
Šifra artikla: HHB25ET
Kategorije: Puhač za listova

Podijelite s drugima:     

HHB 25 E puhalo – snažno, učinkovito i ekološki prihvatljivo

Predstavljamo vam model puhala HHB 25 E koji spaja snagu, učinkovitost i ekološki prihvatljiv rad za besprijekorno uređen vrt. S ovom puhalicom moći ćete jednostavno očistiti lišće, otkos trave i druge otpatke, a u isto vrijeme paziti na čistoću okoliša.

Napredni 4-taktni mikro motor: Opremljen naprednim 4-taktnim mikro-GX 25 motorom zapremine 25 cm³, puhalo pruža iznimnu snagu uz minimalnu potrošnju goriva. Snaga motora je 0,72 kW pri 7000 okretaja u minuti, što znači da će se puhalo nositi i s najzahtjevnijim zadacima.

Učinkovit spremnik goriva: S volumenom spremnika goriva od 0,58 litara, moći ćete raditi dugo vremena bez prekida za dolijevanje goriva.

Adekvatna brzina i protok zraka za učinkovitost: Brzina zraka od 70 m/s i protok zraka od 600 m³/h omogućuju učinkovito uklanjanje lišća, trave i otpadaka s površine vašeg vrta.

Kompaktan i jednostavan za korištenje: s dimenzijama od 335 mm x 265 mm x 370 mm, puhač je kompaktan i lak za rukovanje. Bez obzira na veličinu vašeg vrta, lako ćete dosegnuti i uža područja.

Mala težina za manji teret: s težinom od 4,5 kg, puhač je iznimno lagan, što omogućuje udobnu upotrebu bez previše napora.

Ekološki prihvatljiv rad: Sa smanjenom razinom buke od 102 dB(A), puhalo vam omogućuje rad bez pretjerane buke, što je prijateljski prema vama i vašoj okolini.

Puhalica HHB 25 E izvrstan je izbor za one koji traže snagu, učinkovitost i brigu za okoliš u svom vrtlarstvu. S ovom puhalicom bez napora ćete se pobrinuti za urednost svog okoliša.

Karakteristike proizvoda

Znamka HONDA
Model HHB25ET
Brzina zraka 70m/s
Protok zraka 600m³/h
Model Mikro 4-takt, GX25
Snaga motora 1,0
Obrtaji motora 7000 obr./min.
Cilindri 4-taktni, OHV, 1 valjni
Štarter Ručni
Gorivo Bencin
Ubrizgavanje goriva Razplinjač
Paljenje Tranzistorski
EU emisijske norme EURO 5 (Stage V)
Hlađenje Zračno
Zapremina 25 cm³
Potrošnja goriva ; 75% opterečenje 0,53 litrov
Kapacitet spremnika za gorivo 0,5 l/h
Avtonomija; 75% opterečenje 1,0 h
Razina buke 102 dB(A) – 7m
Dimenzije (D x Š x V) 34 x 26 x 37 cm
Masa 4,5 kg

Pronadjite prodavca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Bosnia and Herzegovina