Honda kosačica HRN 536 VKE

Na lageru
Cene sa PDV-om
1.990,00 KM
Marka: Honda
Šifra artikla: HRN536C2VKEH
Kategorije: Kosačice sa metalnim kućištem, Uređenje okoliša, Kosačice

Podijelite s drugima:     

Kosilica Honda HRN 536 VKE

Honda je dodala dva nova modela kosilica u svoju ponudu, koji nude vrhunske performanse košnje i sakupljanja trave te su iznimno jednostavni za upotrebu. Modeli HRN536 VK i HRN536 VY dolaze s novo oblikovanim 53 cm dugim nožem. Za njihov rad brine se provjereni Hondin motor GCVx170. Nova modela imaju više poboljšanja u usporedbi s prethodnim modelima HRG536, što ih čini još svestranijima i korisniku prijaznijima.

Promjenjiva brzina: Smart Drive® omogućava prilagodbu brzine vožnje tijekom kretanja, prilagođenu korisniku i uvjetima. Pokretanje i brzinu kontrolira ručka Smart Drive®, postavljena na upravljaču, a novi modeli imaju promijenjen dizajn ručke koji smanjuje klizanje palca za veću jednostavnost upotrebe. Nova dvosmjerna spojnica u mjenjaču znači da se stražnji kotači mogu slobodno okretati u oba smjera kada se mehanizam upravljanja oslobodi, smanjujući napor potreban za guranje kosilice naprijed i natrag, dok se krećete preko prepreka i uskih prostora.

Prilagodljivo djelovanje: Kosilice su opremljene poboljšanim Versamow™ sustavom za mulčiranje. Versamow™ omogućava korisnicima brzu promjenu između mulčiranja i sakupljanja trave, a najnoviji upravljački uređaj na kućištu je jednostavan za korištenje. Dvostruka MicroCut oštrica optimizira rezanje, a novo kućište optimizira protok zraka za najbolje mulčiranje i sakupljanje u svojoj klasi. Serijska je vreća za travu većeg kapaciteta od 70 litara, a punjenje je iznimno učinkovito čak i u zahtjevnim uvjetima.

Oba modela također nude sedam razina podešavanja visine košnje. Lako ih je postaviti pomoću dvije ručke – jedne za prednju osovinu i druge za zadnju osovinu, do kojih je jednostavno doći s iste strane.

Korisnički prijateljska kosilica: Druge oblikovne karakteristike koje olakšavaju održavanje i upotrebu novih kosilica uključuju poklopac spremnika za gorivo većeg promjera za jednostavno punjenje goriva s manjim rizikom od prolijevanja, a nove brze spojke omogućuju brzo i lako preklapanje upravljača za transport i skladištenje.

Karakteristike proizvoda

Znamka HONDA
Model HRN536CVKEA
Širina košenja 53 cm
Tip noža Dupli nož, malčiranje
Aktivacija noža Konstantni, kočnica zamajca
Mogučnosti košenja V koš, mulčanje, izbačaj pozadi
Malčiranje Versamow®
Tip pogona SMART Drive®
Brzina pogona 0,0 – 1,7 m/s
Podešavanje visine košenja 7 pozicija ; 27-100 mm
Podešavanje visine ručke 2 pozicije
Koš za travu 70 litara
Marka / Model Honda GCVx 170
Snaga motora (kW) 3.2
Obrtaji motora 2950 obr./min.
Cilindri 1
Štarter Ručni
Gorivo Bencin
Ubrizgavanje goriva Razplinjač
Paljenje Tranzistorski
EU emisijske norme EURO 5 (Stage V)
Hlađenje Zračno
Zapremina 170 cm³
Potrošnja goriva ; 75% opterečenje 0,91 l/h
Kapacitet spremnika za gorivo  0,9 litra
Avtonomija; 75% opterečenje 1 h
Razina buke 98 dB(A) – 7m
Dimenzije (D x Š x V) 155 x 57 x 103 cm
Masa 36 kg

Pronadjite prodavca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Bosnia and Herzegovina