Honda čistač snijega HSL 2511E

Na lageru
Cene sa PDV-om
51.290,00 KM
Marka: Honda
Šifra artikla: HSL2511E
Kategorije: Čišćenje snijega, Profesionalne freze za snijeg

Podijelite s drugima:     

Honda HSL 2511 E – Snježna freza za profesionalnu uporabu

Honda HSL 2511 E predstavlja vrhunski alat za obradu snijega, dizajniran za profesionalnu uporabu. Njena snaga, dizajn i inovativne karakteristike stavljaju je na vrh industrije snježnih freza.

Hibridni Pogon za Snagu: Snježna freza je opremljena s hibridnim pogonom na gusjenicama koji osigurava glatko funkcioniranje čak i u najzahtjevnijim uvjetima. Električno podešavanje nagiba i visine valjka pri vožnji unatrag omogućava jednostavno prilagođavanje terenu.

Napredna Tehnologija: Honda HSL 2511 E je prva snježna freza na svijetu opremljena tehnologijom elektronski kontroliranog ubrizgavanja goriva. To osigurava pouzdano pokretanje, ravnomjerno funkcioniranje motora i štedljivu potrošnju goriva.

HONDA SMART AUGER Sistem: HONDA SMART AUGER sustav olakšava korisnikov rad i omogućava učinkovito čišćenje snijega. Pruža odlično prianjanje i sprječava zapinjanje.

Moćan Motor za Brz Rad: Za pogon snježne freze brine se snažan Hondin GX690H V-twin motor koji karakterizira elektronička kontrola broja okretaja i ubrizgavanja. To znači lako pokretanje, nisku potrošnju goriva i ravnomjerno funkcioniranje motora.

Napredni Hidrostatički Mjenjač: Freza je opremljena hidrostatičkim mjenjačem koji omogućava precizno i glatko upravljanje te prijenos snage na gumene gusjenice.

Visoka Kapacitet i Domet: Honda HSL 2511 E ima izvanredan kapacitet čišćenja snijega, budući da obrađuje čak 140 tona snijega na sat. Izbačeni snijeg može doseći udaljenost do 26 metara, što je stavlja na vrh svoje klase.

Prilagodba Radnim Uvjetima: Korisniku omogućava odabir između radnih načina, standardnog ili daljinskog načina, što utječe na okretni moment ili brzinu rada. Pritiskom na gumb može optimalno prilagoditi frezu različitim radnim uvjetima.

Pametno Učenje: Snježna freza uključuje funkciju “učenja” korisnika, koja preko ekrana informira korisnika o optimalnoj brzini rada u različitim uvjetima.

Honda razvija svoje snježne freze s filozofijom da lakši i učinkovitiji rad ne samo da smanjuje stres korisnika, već također doprinosi uštedi energije. S HSL 2511 E čišćenje snijega je učinkovitije i manje naporno nego ikada prije.

Karakteristike proizvoda

Dimenzije (D x Š x V) 238,5 x 110 x 200 cm
Duljina izbacivanja Do 26 m
Kapacitet mljevenja 140 t/h
Težina 595 kg
Motor GX690
Snaga motora 16,5 kW – 3600/min
Volumen spremnika 24,6l
Mjenjač Hydrostat
Visina rezanja 74 cm
Širina frezanja 110 cm
Starter Električni

Pronadjite prodavca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Bosnia and Herzegovina