Mio Standard motorni trimer BK53ED

Nije na lageru
Cene sa PDV-om
1.390,00 KM 1.190,00 KM (-14%)
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: MSBK53ED
Kategorije: Uređenje okoliša, Motorni trimeri, Bočni trimeri

Podijelite s drugima:     

Mio standard motorni trimer – profesionalna robusnost i iznimna snaga za savršen rad

S ponosom predstavljamo MIO STANDARD BK 53 ED, izuzetno robusnu i visokoučinkovitu motornu pilu dizajniranu posebno za profesionalnu upotrebu. Ovaj trimer je pravi izbor za zahtjevne zadatke koji zahtijevaju pouzdanost, udobnost i iznimne performanse.

Profesionalna pouzdanost s udobnošću: S velikom i udobno obloženom ručkom, MIO STANDARD BK 53 ED smanjuje opterećenje korisnika tijekom rada. To znači da se možete usredotočiti na svoj posao bez umora.

Vrhunska Kawasaki tehnologija: napredna KAWASAKI tehnologija motora srce je ove kosilice. Omogućuje vrhunske performanse, pouzdanost i jednostavno pokretanje, čak i bez kompliciranih priprema.

Jednostavno i učinkovito pokretanje: Očekujte jednostavno pokretanje bez dugotrajnih priprema. MIO STANDARD BK 53 ED omogućuje vam da se usredotočite na rad, a ne na postupke pokretanja.

Inovativna glava Tap&Go EASY LOAD: Opremljena glavom Tap&Go EASY LOAD, ova kosilica omogućuje brzu i jednostavnu promjenu niti tijekom rada. To vam omogućuje kontinuirani rad bez prekida.

Udoban rad s dvostrukim remenom: uključeni udobni dvostruki remen za nošenje osigurava da ćete kosilicu nositi s ugodnim osjećajem, čak i tijekom dugog rada.

Profesionalna čelična oštrica s tri zupca: Opremljena profesionalnom čeličnom oštricom s tri zupca, kosilica će kositi i oblikovati različite površine s profesionalnom preciznošću.

MIO STANDARD BK 53 ED vaš je pouzdan partner za profesionalne zadatke. Bez obzira na to koliko je zahtjevan zadatak, ovaj alat će vam pružiti performanse, udobnost i izdržljivost koji su vam potrebni da posao obavite besprijekorno.

Karakteristike proizvoda

MarkaMio Standard
MotorKAWASAKI-2T
Snaga motora2,0/2,8 kW
Masa11,0 kg
Opremadvostruki udobni pojas za nošenje
Volumen53,2 ccm
volumen spremnika0,8l
Ručkadvostruka
Vrsta oštrice3 kraka čelična

Pronadjite prodavca

Slični proizvodi

Honda robot kosačica HRM40 LIVE
3.190,00 KM 2.990,00 KM (-6%)

Honda robot kosačica HRM 520
6.090,00 KM 5.590,00 KM (-8%)

Honda robot kosačica HRM 310
5.390,00 KM 4.990,00 KM (-7%)

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Bosnia and Herzegovina