Mio Standard motorni trimer BK53ED

Nije na lageru
Cene sa PDV-om
1.390,00 KM 1.190,00 KM (-14%)
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: MSBK53ED
Kategorije: Uređenje okoliša, Motorni trimeri, Bočni trimeri

Podijelite s drugima:     

Mio standard motorni trimer – profesionalna robusnost i iznimna snaga za savršen rad

S ponosom predstavljamo MIO STANDARD BK 53 ED, izuzetno robusnu i visokoučinkovitu motornu pilu dizajniranu posebno za profesionalnu upotrebu. Ovaj trimer je pravi izbor za zahtjevne zadatke koji zahtijevaju pouzdanost, udobnost i iznimne performanse.

Profesionalna pouzdanost s udobnošču: S velikom i udobno obloženom ručkom, MIO STANDARD BK 53 ED smanjuje opterečenje korisnika tijekom rada. To znači da se možete usredotočiti na svoj posao bez umora.

Vrhunska Kawasaki tehnologija: napredna KAWASAKI tehnologija motora srce je ove kosilice. Omogučuje vrhunske performanse, pouzdanost i jednostavno pokretanje, čak i bez kompliciranih priprema.

Jednostavno i učinkovito pokretanje: Očekujte jednostavno pokretanje bez dugotrajnih priprema. MIO STANDARD BK 53 ED omogučuje vam da se usredotočite na rad, a ne na postupke pokretanja.

Inovativna glava Tap&Go EASY LOAD: Opremljena glavom Tap&Go EASY LOAD, ova kosilica omogučuje brzu i jednostavnu promjenu niti tijekom rada. To vam omogučuje kontinuirani rad bez prekida.

Udoban rad s dvostrukim remenom: uključeni udobni dvostruki remen za nošenje osigurava da čete kosilicu nositi s ugodnim osječajem, čak i tijekom dugog rada.

Profesionalna čelična oštrica s tri zupca: Opremljena profesionalnom čeličnom oštricom s tri zupca, kosilica če kositi i oblikovati različite površine s profesionalnom preciznošču.

MIO STANDARD BK 53 ED vaš je pouzdan partner za profesionalne zadatke. Bez obzira na to koliko je zahtjevan zadatak, ovaj alat če vam pružiti performanse, udobnost i izdržljivost koji su vam potrebni da posao obavite besprijekorno.

Karakteristike proizvoda

MarkaMio Standard
MotorKAWASAKI-2T
Snaga motora2,0/2,8 kW
Masa11,0 kg
Opremadvostruki udobni pojas za nošenje
Volumen53,2 ccm
volumen spremnika0,8l
Ručkadvostruka
Vrsta oštrice3 kraka čelična

Pronadjite prodavca

Slični proizvodi

Honda transporter HP500
Na lageru11.890,00 KM
Honda robot kosačica HRM40 LIVE
Na lageru3.190,00 KM 2.990,00 KM (-6%)
Honda robot kosačica HRM 520
Na lageru6.090,00 KM 5.590,00 KM (-8%)
Honda robot kosačica HRM 310
Na lageru5.390,00 KM 4.990,00 KM (-7%)

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Bosnia and Herzegovina