Mio Standard motorna kopačica FR260MS

Nije na lageru
Cene sa PDV-om
1.190,00 KM 1.090,00 KM (-8%)
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: FR260MS
Kategorije: Obrada tla, Moto kopačice

Podijelite s drugima:     

Mio Standard Motorna Kopačica FR260 – Učinkovita Obrada Zemlje za Svaki Vrt

S ponosom vam predstavljamo Mio Standard kopačica FR260, vašeg pouzdanog partnera za obradu malih i srednje velikih vrtova. S njim če priprema tla i održavanje vašeg vrta biti jednostavnije i kvalitetnije. Ova lagana i okretna freza omogučava da lako održavate uređenost vašeg vrta ili pa pažljivo razmještate redove na večim površinama.

Duboka i precizna obrada tla: FR260 omogučava obradu tla do dubine od 29 cm, što je idealno za sadnju ili sijanje vaših omiljenih biljaka. Preciznom obradom tla osigurat čete optimalne uvjete za rast i razvoj.

Prilagodljiv i lak za korištenje: Opremljen je s prilagodljivom ručkom koju možete podesiti po visini i bočno. To vam omogučava udoban i jednostavan rad bez pretjeranog umora.

Upotreba na ograničenim površinama: Zahvaljujuči reverzibilnom mjenjaču, FR260 izuzetno je jednostavan za korištenje na površinama koje su ograđene ili na drugi način ograničene. Bez problema čete doseči čak i teže dostupne kutke.

Prilagodljivost s dodacima: Motokultivator možete koristiti s različitim dodacima, poput seta za oplodnju ili seta za uklanjanje mahovine s travnjaka. S ovim dodacima čete još bolje prilagoditi rad svojim potrebama.

Mio Standard motorna kopačica FR260 je vaš pouzdan partner za vrtni rad. Bez obzira na veličinu vašeg vrta, s ovom frezom čete postiči precizne i kvalitetne rezultate pri obradi tla.

Karakteristike proizvoda

MarkaMio Standard
Radni kapacitetDo 1000 m2
Težina27 kg
Mjenjač naprijed/natrag1/1
MotorB&S 550
Snaga motora2,3 kW
Max dubina obradedo 29 cm
Max širina obradedo 60 cm
Volumen127 ccm
Tip oštrice4 reda po 4 noža

Pronadjite prodavca

Slični proizvodi

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Bosnia and Herzegovina