Honda čistač snijega HSM 1390IZ

Na lageru
Cene sa PDV-om
23.090,00 KM
Marka: Honda
Šifra artikla: HSM1390I2ETDR
Kategorije: Čišćenje snijega, Profesionalne freze za snijeg

Podijelite s drugima:     

Honda HSM 1390 iZ: Snaga i Učinkovitost za Profesionalno Uklanjanje Snijega

Snježna freza Honda HSM 1390 iZ već na prvi pogled zrači profesionalnošću i snagom, koje su ključne za učinkovito uklanjanje snijega. Ova izvanredna freza je opremljena inovativnim značajkama koje omogućavaju glatko funkcioniranje, jednostavno podešavanje i izuzetnu sigurnost.

Hibridni Pogon za Pouzdano Funkcioniranje: HSM 1390 iZ je opremljen hibridnim pogonom na gusjenicama, što osigurava glatko i stabilno funkcioniranje čak i na zahtjevnim površinama. To omogućava prevladavanje prepreka i ravnomjerno uklanjanje snijega.

Prilagodljivost s Električnim Podešavanjem: Električno podešavanje nagiba i visine valjka pri vožnji unatrag omogućava prilagodbu prema različitim uvjetima i potrebama. To doprinosi preciznim i ravnomjernim rezultatima.

Ekonomična i Pouzdana Uporaba: Sigurnosni prekidači za pokretanje oštrica osiguravaju pouzdanu i ekonomičnu uporabu. Moćan motor iGX390 s 8,7 kW pri 3600 okretaja u minuti spreman je za najteže izazove, dok jednostavna uporaba omogućava učinkovit i jednostavan rad.

Impresivna Kapaciteta i Dimenzije: S kapacitetom obrade snijega od 83 tona na sat i mogućnošću izbacivanja snijega do 19 metara daleko, HSM 1390 iZ spreman je za upravljanje velikim količinama snijega. S kompaktnim dimenzijama (172 x 92 x 134 cm), omogućava jednostavno manevriranje čak i na ograničenim prostorima.

Bilo da se radi o zahtjevnom profesionalnom okruženju ili većoj površini, Honda HSM 1390 iZ nudi snagu, prilagodljivost i pouzdanost za učinkovito uklanjanje snijega. S impresivnim značajkama poput hibridnog pogona, električnog podešavanja i sigurnosnih funkcija, ova snježna freza će savladati zimske izazove i olakšati vam posao.

Karakteristike proizvoda

Dimenzije (D x Š x V) 176 x 92 x 134 cm
Duljina izbacivanja Do 19 m
Kapacitet mljevenja 83 t/h
Težina 250 kg
Motor iGX390
Snaga motora 8,7 kW – 3600/min
Volumen spremnika 5,7l
Mjenjač Hydrostat
Visina rezanja 58 cm
Širina frezanja 92 cm
Starter električni

Pronadjite prodavca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Bosnia and Herzegovina